donderdag 4 september 2014

Verhuisperikelen

Februari en maart waren de maanden van de verhuis en al wat daar zoal bij komt kijken. Veel tijd voor gefröbel was er dus niet, maar de boog kan natuurlijk niet altijd gespannen staan en dus kwamen er toch wel enkele projectjes tot stand. Klassiek voor februari is natuurlijk de valentijnskaart gemaakt naar een voorbeeldje dat ik ergens op het web tegen gekomen ben (of kwam het uit de SU folder ? zou ook kunnen). Stempels, inkt en stansen allemaal van Stampin' Up!
Daarnaast een nieuw haakwerkje opgezet, kwestie van bezig te blijven natuurlijk. Granny squares met garen van bij het Kruidvat. Spot goedkoop, maar zeker geen aanrader. Geen twee bollen zijn even dik en zelfs in één bol zit verschil in dikte. De ene granny is dan ook al wat groter of kleiner dan de andere en om eerlijk te zijn, ligt het projectje nu in de kast te wachten op nieuwe moed om er toch nog eens iets van te gaan maken. Mss moest ik het maar gaan combineren met mijn andere restjes garen en er gewoon een bonte deken van maken .....


Voor een rak ook nog een set notitiekaartjes gemaakt voor in de filofax en gespeeld met distressinkt en  de nieuwste stempels van Rubbernecker. En toen was ook maart weeral om :)


2 opmerkingen:

  1. Mooi die kleuren van de grannydeken. De kaartjes zien er ook heel leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Je bent weer goed bezig geweest, en dat ondanks al die verhuisperikelen, prachtig hoor ! Groetjes Enny

    BeantwoordenVerwijderen