donderdag 18 september 2014

Zo veel te vertellen ...

Met het heerlijke weer van de afgelopen zomer, heb ik eigenlijk weinig tot geen kaarten gemaakt, niet gescrapt, niet gefröbeld .... maar zoveel te meer gehaakt. Een van die projecten is dit extra grote omslagdoek in de "Duitse jakobsschelp" in paars/roostinten. Het haakgaren is de Bianca en is 100% katoen, er zitten 4 bollen in van 100gr/st. en is gehaakt met haaknaald 4 (wat natuurlijk afhangt van hoe vast of hoe los je zelf haakt). Voor wie er zelf mee aan de slag wil, het gratis patroon is te vinden via Scribd via deze link http://nl.scribd.com/doc/226607392/Duitse-Sint-Jacobsschelpen-Omslagdoek
En dat brengt me meteen bij het volgende. Het omslagdoek is niet zomaar een omslagdoek. Het is het eerste stuk voor de nieuwe Music For Life actie van Studio Brussel. Uiteraard steunen wij ook dit jaar Lunchroom Steffie weer. Wat en hoe volgt nog, maar dat het alvast weer iets met haken en wenskaarten zal te maken hebben, is nogal voor de hand liggend, toch?
Meer over de actie lees je binnenkort op onze Facebook-pagina "Handmade for Steffie"of straks ook op het actie blog, maar ook daarover later meer.


Maar er is nog meer. Vorige week had ik een kleine give-away. En omdat ik niet leuk vind iemand te moeten teleurstellen, wil ik graag alle deelnemers een set project life kaartjes toesturen. Enige wat jullie dus nog moeten doen is even een mailtje met jullie adres sturen naar katzje.scrapthings @ gmail.com (en dat natuurlijk zonder de spaties ertussen) en er komt een set kaartjes jouw kant op.

2 opmerkingen:

  1. Wat een mooie omslagdoek, je hebt er hele mooie kleuren voor gekozen. En wat lief dat je ons allemaal hebt laten winnen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Thx Natalie! Het omslagdoek is trouwens in maar één soort garen gehaakt, maar eentje met een kleurverloop. Ik was zelf ook heel blij met het resultaat.

      Verwijderen