vrijdag 29 augustus 2014

met rode kaken

Donders en bliksems nog aan toe, is het weeral meer dan een half jaar geleden dat ik hier nog eens iets gepost heb ? OMG, wat gaat de tijd toch snel ..... Ik schaam me dan ook diep ;)Nu ja, ondertussen is er ook veel, om niet te zeggen héél veel gebeurd. Ons huisje is helemaal klaar (over de tuin en schilderen en plakken hebben we het nog maar eventjes niet) maar goed, het is bewoonbaar en dat doen we nu ook al sinds 5 maanden. De meeste verhuisdozen zijn uitgepakt en zo stilaan krijgt alles een vaste plek en vinden we onze eigen spullen terug.


Daarnaast hebben we er dan ook nog een paar weekjes vakantie opzitten, want de batterijen moesten dringend eens bijgeladen worden.

Natuurlijk is er hier ondertussen ook wel een en ander gecreëerd maar echt tijd om nog te bloggen bleek er op een of andere manier bij in te schieten. Buiten een schaars fotootje op Instagram (http://instagram.com/katrin71), ben ik nooit geraakt. Maar goed, tijd dus om de draad terug op te pikken.

Helaas heb ik niet van alles foto's gemaakt, maar om jullie even wat te laten bijbenen, volgt in de komende dagen een overzicht per maand.

De foto's in deze post zijn nog allemaal van januari 2014.

1 opmerking:

  1. Heee, wat fijn weer een post van je te lezen! Had op FB natuurlijk al gezien dat jullie het enorm druk hebben gehad de laatste maanden met alle verbouwperikelen en zo. Gelukkig ook af en toe foto's van je creaties. Mooie kleurtjes heb je voor je haaksels gekozen! Ben al benieuwd naar de rest. Groetjes, Natalie

    BeantwoordenVerwijderen