vrijdag 3 april 2015

Sophie's Universe cal 2015

Hoe ik er op gekomen ben, weet ik al niet meer, maar ergens begin februari kwam ik een foto tegen van een haakpatroon "Sophie's Garden"

Op het blog van Dedri "LookatwhatImade" bleek men toen net van start te gaan met een cal (crochet a long) opgebouwd rond deze Sophie's Garden. Het toeval wou dat ik hier nog enkele bolletjes haakkatoen had liggen en ik dus meteen mee aan de slag kon gaan :)

Ik heb gekozen voor het Stone Washed garen van Scheepjes, niet het allergoedkoopste garen maar het zijn zo'n mooie kleuren en, ook niet onbelangrijk voor een groot project, het verwerkt zo leuk :o) De eerste foto toont de eigenlijk Sophie's garden (met al enkele randjes extra).  De tweede foto is een tussenstand. Gedurende twintig weken krijg je elke week een stukje van het patroon, deze foto is getrokken in week 9, nog net niet op de helft dus. Als alles goed gaat, zou de deken net iets over de 1m * 1m moeten worden, maar aangezien ik een ander garen gebruikt heb dan wat er opgegeven werd, is dat dus nog even afwachten.

Via Ravelry kan je heel wat uitwerkingen van het patroon terugvinden, de mijne (met lijst van de gebruikte kleuren) vind je hier: http://www.ravelry.com/projects/katz71/sophies-universe-cal

3 opmerkingen:

 1. Ik vind dit absoluut schitterend! Zo ontzettend mooi! Je hebt ook zo'n mooie kleuren gekozen.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Amaai ! Wat een werk ! Heel mooi en prachtige kleuren ! Je hebt moed zeg !!
  Groetjes en fijne Pasen,
  laurette

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw dat is super prachtig, maar wat een werk !! "chapeau" !! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen