vrijdag 3 oktober 2014

#scheepjesCAL2014

Scheepjes (ja, van de wol) organiseert een mysterie CAL. Een project gespreid over 12 weken waarbij elke week een patroon voor een granny square wordt gepubliceerd. Na die 12 weken heb je dan voldoende granny squares om een eenpersoonsdeken te maken. Twee bedenkingen, ik en "mysterie" .... hmmm, dat gaat niet samen. En iets maken wat tegelijkertijd nog duizenden andere mensen maken, nog veel minder. Anderzijds had ik nog wel wat leuke wolletjes liggen die erom schreeuwen om verwerkt te worden.... Vanochtend dan toch maar de knoop doorgehakt en een selectie wolletjes uitgezocht. En dit worden mijn kleuren! Ik haak met Rapido van Annell (100% acryl) en heb een selectie gemaakt van 3 groen tinten, 3 paars/roze tinten, 2 blauw tinten, 3 bruin tinten. Op de foto niet echt goed te zien, want de roestkleurige wol lijkt wel roze en de licht groene lijkt wel crème.   
Toen vanochtend om 10h00 het eerste patroon werd vrijgegeven, heb ik het dan ook meteen uitgeprint en ben er vanmiddag, lekker in het zonnetje mee aan de slag gegaan. De eerste square is dus een feit :) Mocht je zelf nog aan de slag willen gaan, is alle verdere info en de patronen te vinden via deze link: http://winkieflash.nl/2014/10/03/scheepjes-cal-2014-week-1/

Maar ik heb de laatste dagen nog meer gedaan dan enkel haken. Deze reeks kerstkaartjes zijn de eerste (in een lange rij) die mee in het aanbod voor de Music for Life actie gaan komen. Meer info hierover komt weldra ook op de facebookpagina van Music for Steffie.2 opmerkingen:

 1. Wauw, ben al benieuwd naar het eindresultaat met die Granny squares ! Mooie kleuren wol en lekker warme hobby voor de kou !! :)) Ook heel mooie kaartjes! Groetjes Enny

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi je hebt een reactie geven op het PanPastel BNL blog. Zou je graag willen antwoorden via de email. Wil je mij een email sturen zodat ik je het antwoord kan mailen.
  groetjes
  Lydia
  lydia@delenadesign.nl

  BeantwoordenVerwijderen