dinsdag 26 november 2013

Een half jaar werk

 zit er in deze sprei ... nu ja, niet helemaal natuurlijk, want in tussentijd zijn er ook al tientallen sjaals en mutsen gehaakt, een klein voorraadje Gsm-hoesjes, pannenlappen, tassen, ...
Maar officieel ben ik van start gegaan met deze deken op 4 juni en enkele dagen geleden was ze dan helemaal klaar. Een heel werkje, maar leuk om te doen en zo fijn als je het resultaat dan ziet.
Bedoeling was van een sprei te maken voor het bed in onze Condor (Constructam Caravan), maar omdat de caravan vervangen werd door eentje die een maatje groter is, heeft deze sprei nu geen bestemming meer. 
Maar geen nood, hij gaat mee toegevoegd worden aan het haakwerk ten voordele van het goede doel.
Alleen een beetje jammer dat je bij dit weer geen mooie foto's kan maken, ik vind de kleuren nogal vaal lijken terwijl het in werkelijkheid echt wel een super frisse en vrolijke deken is. 

Credits: Catania haakkatoen

En omdat er al zoveel vraag kwam naar het patroon, hier een klein schemaatje. Ik had er zelf geen patroon van, maar heb het getekend naar een foto die ik ooit op een Russische site tegenkwam. Wellicht zijn er dus online nog wel andere varianten te vinden, maar dit is het schema zoals ik het gehaakt heb.


4 opmerkingen:

  1. Hij lijkt helemaal niet vaal! Hij is prachtig! (ik zou hem nooit weg kunnen doen haha)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Supergaaf. Ik heb net een deken af en was op zoek naar een leuk patroon voor nog een deken. Deze vind ik echt heel mooi. Ik ga het uitproberen en wie weet wordt dit mijn nieuwe deken wel. Hoe groot is je deken? Wil je deze deken verkopen?

    BeantwoordenVerwijderen