donderdag 30 mei 2013

maandkaart stempelgroep

voor de maandkaart van mei was de opdracht om een kaartje te maken met een nieuwe stempel, en toen enkele dagen terug dit tweedehandsje in de brievenbus viel, ben ik meteen daarmee aan de slag gegaan
Credits: papier Do Craft Tatty Teddy
stempel Penny Black
perlenpen 
swirlstans Dienamics

dinsdag 28 mei 2013

Copycat

Dit kaartje is gemaakt naar het voorbeeld van een kaartje dat ik ooit tegenkwam op Bits & Pieces, een blog met echt super mooie kaarten. Het is dan ook voor de volle 100% nagemaakt.
Het is gemaakt op glimmend kaartenkarton wat niet echt een succes is. Het mengen van de distresskleuren gaat er moeilijker op. Volgende keer dus maar weer op gewoon papier proberen.

sentiment: darkroom door
stempel takje Mariëtte Verhees (denk ik)
distressinkt shabby shutters en broken china

zondag 26 mei 2013

Tweedehandsstempels

Vorig jaar tijdens de stempeldag van de Creatief met Stempels-groep, kocht ik een reeksje bloemenstempels over van Linda. Maar omdat ze nog op looptape zaten, had ik ze nog niet echt vaak gebruikt. Tijdens de beurs in Zeist dan maar een flink voorraadje EZ-mount aangelegd en nu kunnen de stempels dus eindelijk ten volle benut worden. Dit kaartje is dus uiteraard gemaakt met zo'n tweedehandsje ;) Helaas is het merk me onbekend.

vrijdag 24 mei 2013

Van alles een beetje

na een tijdje niet meer gestempeld en gescrapt te hebben, zit de "schwung" er weer helemaal in. Deze kaartjes zijn gemaakt naar ideetjes die ik ooit op Pinterest tegen kwam. Stukjes uit verschillende kaarten gecombineerd en zo krijg je weer eens wat anders.
Credits: Archival inkt coffee
Achtergrondstempel is van Tim Holtz
pluisjesbloem Hero Arts
distressinkt wild honey
embossinginkt en poeder Ranger (linker kaart)

dinsdag 21 mei 2013

Nieuwe techniek uitgeprobeerd

Op het tutorialblog van Tammy (Tutorials for inky hands) kwam ik deze leuke techniek tegen. Heel simpel en ideaal als je eens heel snel een kaartje moet hebben.
Gewoon de stempel inkten met distress-stains en afdrukken op je papiertje. Kan het nog eenvoudiger ?
De blauw-groene kaarten zijn gemaakt met distress stans broken china en shabby shutters, de bruine met white wash en walnut stain. De stempel is van Hero Arts.

dinsdag 7 mei 2013

Roos, roos en nog eens roos!

Roos voor een echte meisjeskaart. Stempel is er weer eentje van Lilli of the valley. Wat een leuke collectie stempels toch hé. Het was dan ook moeilijk kiezen toen ze in Zeist op de beurs stonden. 

en zo ziet de binnenkant eruit ...


Credits: kaartenkarton Boekenvoordeel
dessinpapier Kruidvat
stempel beer en ballerina Lilli of the valley
stempel hello met vogeltje Stampin'Up!
Die en stempel "happy birthday" Stampin'Up!
ingekleurd met aquarelpotloden van Caran d'Ache
Ranger distressinkt

maandag 6 mei 2013

Doe maar een "envelopje"


Een leuk cadeau verzinnen is niet altijd even makkelijk. Dus geven we vaak maar een centje cadeau. Alleen ... dat is nu niet bepaald het meest originele cadeau. En daarom probeer ik toch altijd nog een kleinigheidje te maken met een envelopje voor de centjes. En zo dus ook dit verzorgingssetje. Enkele leuke staaltjes (Rituals, altijd leuk om eens binnen te lopen ;) een lippenbalsem waar ik de verpakking heb afgehaald zodat ook die kon gescrapt worden, leuk pakje papieren zakboekjes en je hebt meteen een leuk aardigheidje om af te geven.
 En zo ziet het er van binnen uit (met één flapje open)
 Helemaal open !



 Voor een give-away op Facebook moest ik ook nog een presentje voor iemand maken. Dat is dan een gelijkaardig setje geworden. Andere kleuren, iets andere lay-out maar wel hetzelfde basisidee.
 Credits: cardstock Stampin'Up!
dessinpapier multicolor Making Memories
dessinpapier paars Stampin'Up!
rechthoekig label EK Succes
groot paars label Stampin'Up!
mini labeltjes met sentiment Stampin'Up! "Pretty Petites"

vrijdag 3 mei 2013

Whimsy stamps

het is alweer een tijdje geleden dat ik hier nog iets liet zien. En nee hoor, ik heb echt niet stil gezeten maar met de verbouwingen enzomeer is het er helaas niet meer van gekomen om nog veel te stempelen, scrappen, freubelen, ...
Maar hier dus eindelijk nog eens kaartje. 
stempel Whimsy stamps
witte cirkel met Tonic studio stans uitgestanst
label pons EK Succes 
aquarelpotloden Caran d'Ache